Numatic vlakmophouder wing mop mopmatic 40 cm

Productnr.: SGE-904377

€ 66,66
(1 stuk(s) = € 66,66)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vlakmophouder wing mop mopmatic 40 cm

De Numatic vlakmophouder met Wing Mop Mopmatic systeem van 40 cm is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde en efficiënte oplossing voor vloerreiniging. Met zijn innovatieve Wing Mop technologie levert deze houder ongeëvenaarde reinigingsprestaties.


Belangrijkste kenmerken:

  • 40 cm Breedte: De royale breedte van 40 cm maakt het mogelijk om grotere vloeroppervlakken in één keer schoon te maken, wat tijd en moeite bespaart.
  • Wing Mop Mopmatic Systeem: Het Wing Mop Mopmatic systeem is ontworpen voor maximale reinigingskracht. De "vleugels" van de mop zorgen voor een grondige en gelijkmatige reiniging van de vloer.
  • Eenvoudige Bediening: Het Mopmatic systeem maakt het eenvoudig om moppen te bevestigen en te vervangen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Deze vlakmophouder is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Professioneel Gebruik: Deze vlakmophouder is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en kan worden gebruikt op diverse vloertypen.


Bestel nu en transformeer uw schoonmaakroutine!

De Numatic vlakmophouder met Wing Mop Mopmatic systeem van 40 cm levert geavanceerde reiniging met gemak. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht en efficiëntie van dit hoogwaardige schoonmaakinstrument.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic vlakmophouder met Wing Mop Mopmatic systeem toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!