Numatic vlakmopsteun zwart recycled (t.b.v. EM-serie)

Productnr.: SGE-910364

€ 8,39
(1 stuk(s) = € 8,39)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vlakmopsteun zwart recycled (t.b.v. EM-serie)

De Numatic Vlakmopsteun in zwart recycled is de perfecte aanvulling voor uw EM-serie werkwagen. Deze hoogwaardige vlakmopsteun is ontworpen om uw schoonmaakwerkzaamheden te vereenvoudigen en te versnellen, waardoor u altijd kunt genieten van schone en hygiënische vloeren. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakroutine te verbeteren, dan is deze vlakmopsteun de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete Vlakmopsteun: De Numatic Vlakmopsteun wordt geleverd met alle benodigde bevestigingen om uw vlakmop gemakkelijk op te bergen en te gebruiken.
  • Duurzaam en Milieuvriendelijk: Dit model is vervaardigd van gerecyclede materialen en is daarmee een milieuvriendelijke keuze.
  • Eenvoudige Installatie: De steun is eenvoudig te monteren op uw EM-serie werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Verbeterde Reinigingsprestaties: Met de Numatic Vlakmopsteun kunt u gemakkelijk en grondig vloeren reinigen, waardoor u een schone en hygiënische omgeving kunt behouden.
  • Compatibel met EM-serie Werkwagens: Deze vlakmopsteun is speciaal ontworpen voor gebruik met EM-serie werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, de Numatic Vlakmopsteun in zwart recycled zal uw reinigingswerkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigen. U kunt nu sneller en effectiever schoonmaken met deze milieuvriendelijke oplossing.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic Vlakmopsteun. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Deze vlakmopsteun is speciaal ontworpen voor gebruik met EM-serie werkwagens van Numatic.