Numatic vuilverzamelunit zwart t.b.v. EM werkwagens

Productnr.: SGE-910843

€ 57,90
(1 stuk(s) = € 57,90)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vuilverzamelunit zwart t.b.v. EM werkwagens

De Numatic Vuilverzamelunit in zwart is de perfecte aanvulling op uw EM werkwagen. Deze hoogwaardige vuilverzamelunit is ontworpen om afval snel en efficiënt te verzamelen tijdens uw schoonmaakwerkzaamheden en zorgt ervoor dat uw werkwagen schoon en georganiseerd blijft. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakroutine te verbeteren en tegelijkertijd afval netjes op te bergen, is deze vuilverzamelunit de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Efficiënte Vuilverzameling: Met de Numatic Vuilverzamelunit kunt u afval gemakkelijk en hygiënisch verzamelen tijdens het schoonmaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze vuilverzamelunit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De unit is eenvoudig te monteren op uw EM werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Houdt Uw Werkspace Schoon: Door afval netjes op te bergen in de vuilverzamelunit, blijft uw werkwagen schoon en georganiseerd.
  • Compatibel met EM Werkwagens: Deze vuilverzamelunit is speciaal ontworpen voor gebruik met EM werkwagens van Numatic.


Bestel Nu en Verbeter Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen of andere commerciële ruimtes, de Numatic Vuilverzamelunit in zwart zal uw schoonmaakwerkzaamheden aanzienlijk verbeteren. U kunt nu efficiënter werken en uw afval op een georganiseerde manier verzamelen.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige Numatic Vuilverzamelunit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagen wordt apart verkocht. Deze vuilverzamelunit is speciaal ontworpen als aanvulling op EM werkwagens van Numatic.