Numatic vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo

Productnr.: SGE-912269

€ 376,67
(1 stuk(s) = € 376,67)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo

Schoonmaakgroothandel Emmen is trots om de Numatic Vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo aan te bieden, een essentieel hulpmiddel voor het efficiënt en hygiënisch verzamelen en afvoeren van afval in diverse omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo:


1. Duurzaamheid: Deze vuilverzamelwagen is vervaardigd met behulp van gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan milieubehoud en duurzaamheid. Je maakt een verantwoorde keuze voor zowel jouw bedrijf als het milieu.

2. Ruime Capaciteit: Met een royale inhoud van 240 liter biedt de NSX240 ReFlo voldoende ruimte voor het verzamelen van afval in drukke omgevingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en meer.

3. Handige Wielen: De wagen is voorzien van grote wielen die soepel rollen, zodat je moeiteloos afval kunt transporteren, zelfs over oneffen oppervlakken.

4. Gemakkelijk te Reinigen: De NSX240 ReFlo is ontworpen met hygiëne in gedachten en kan eenvoudig worden gereinigd na gebruik om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.


Maak een Duurzame Keuze met de Numatic Vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar efficiëntie of een faciliteitsmanager die een schone en georganiseerde omgeving nastreeft, de Numatic Vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo is een slimme keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en draag bij aan een schonere planeet. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Vuilverzamelwagen NSX240 ReFlo bij Schoonmaakgroothandel Emmen!