Numatic vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S

Productnr.: SGE-913697

€ 1.224,06
(1 stuk(s) = € 1.224,06)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S aan te bieden, een robuuste en efficiënte oplossing voor het beheer van afval in professionele omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S:


1. Duurzaamheid: Deze vuilverzamelwagen is vervaardigd met duurzaam kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en bestandheid tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor maak je een kostenefficiënte en milieubewuste keuze.

2. Ruime Capaciteit: Met een royale inhoud van 120 liter biedt de PM24S voldoende opslagruimte voor afval in drukke commerciële en industriële omgevingen.

3. Handige Wielen: Dankzij de stevige wielen en het ergonomische ontwerp kun je de wagen gemakkelijk manoeuvreren, zelfs als hij vol is.

4. Hygiënisch: De PM24S is ontworpen met hygiëne in gedachten en kan gemakkelijk worden gereinigd na gebruik om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.


Maak een Efficiënte Keuze met de Numatic Vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van een groot bedrijfspand, een hotel, of een industriële faciliteit, de Numatic Vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S is een slimme keuze om afvalbeheer te optimaliseren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en profiteer van duurzaamheid en functionaliteit. Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met de Numatic Vuilverzamelwagen ReFlo PRO-Matic PM24S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!