Numatic vuilverzamelwagen SAX120PG graphite

Productnr.: SGE-906255

€ 296,63
(1 stuk(s) = € 296,63)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic vuilverzamelwagen SAX120PG graphite

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Vuilverzamelwagen SAX120PG aan te bieden, een robuuste en veelzijdige oplossing voor het efficiënt verzamelen en verplaatsen van afval in diverse professionele omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Vuilverzamelwagen SAX120PG:


1. Robuuste Constructie: Deze vuilverzamelwagen is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij de duurzame materialen en stevige wielen kan hij zelfs de zwaarste ladingen aan.

2. Grote Capaciteit: Met een royale inhoud van 120 liter biedt de SAX120PG voldoende ruimte om afval te verzamelen in commerciële, industriële en institutionele omgevingen.

3. Ergonomisch Ontwerp: De wagen is ontworpen met oog voor gebruiksgemak. De ergonomische handgrepen en soepel rollende wielen maken het verplaatsen van de vuilverzamelwagen moeiteloos.

4. Hygiënisch en Gemakkelijk te Reinigen: Het gladde oppervlak van de vuilverzamelwagen is eenvoudig te reinigen, wat essentieel is voor een hygiënische omgeving.


Kies voor Efficiëntie met de Numatic Vuilverzamelwagen SAX120PG!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van een kantoor, een restaurant, een hotel of een fabriek, de Numatic Vuilverzamelwagen SAX120PG is de ideale metgezel voor afvalbeheer.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de duurzaamheid van deze wagen.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met de Numatic Vuilverzamelwagen SAX120PG bij Schoonmaakgroothandel Emmen!