Numatic wasverzamelwagen NX1002 grijs

Productnr.: SGE-718069

€ 355,97
(1 stuk(s) = € 355,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic wasverzamelwagen NX1002 grijs

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt met trots de Numatic Wasverzamelwagen NX1002 aan, een onmisbare tool voor efficiënte wasverzameling en -distributie in professionele omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Wasverzamelwagen NX1002:


1. Optimale Organisatie: Deze wasverzamelwagen is ontworpen voor maximale organisatie. Met meerdere compartimenten en rekken blijf je eenvoudig georganiseerd tijdens het verzamelen en distribueren van wasgoed.

2. Duurzaamheid: De NX1002 is vervaardigd van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage en lang meegaat.

3. Ergonomisch Ontwerp: De ergonomische handgrepen en soepel rollende wielen zorgen voor gemakkelijk manoeuvreren, zelfs met zware ladingen.

4. Hygiënisch en Gemakkelijk te Reinigen: Het gladde oppervlak van de wasverzamelwagen is eenvoudig te reinigen, wat essentieel is voor een hygiënische omgeving.


Verhoog de Efficiëntie met de Numatic Wasverzamelwagen NX1002!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het beheer van hotelwas, linnengoed in een zorginstelling of uniformen in een industriële omgeving, de Numatic Wasverzamelwagen NX1002 zal je helpen het verzamel- en distributieproces te optimaliseren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige wasverzamelwagen.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met de Numatic Wasverzamelwagen NX1002 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!