Numatic wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag zwart

Productnr.: SGE-913368

€ 653,38
(1 stuk(s) = € 653,38)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag zwart

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag aan te bieden, een essentiële aanvulling voor elke professionele wasomgeving.


Waarom kiezen voor de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag:


1. Efficiënte Wasverzameling: Deze wasverzamelwagen is ontworpen om het proces van het verzamelen van wasgoed in drukke omgevingen te stroomlijnen. Met een ruime en duurzame NuBag kunnen grote hoeveelheden was eenvoudig worden verzameld en getransporteerd.

2. Robuust en Duurzaam: De NB3002 NuBag is gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige frame en de soepel rollende wielen zorgen voor duurzaamheid, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.

3. Hygiënisch en Gemakkelijk te Reinigen: De gebruikte materialen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, wat cruciaal is voor een schone en hygiënische werkomgeving.

4. Ergonomisch Ontwerp: Met handige handgrepen en een ergonomische constructie kun je deze wagen gemakkelijk manoeuvreren, zelfs met zware ladingen.


Optimaliseer je Wasverzamelproces met de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag!


Of je nu een hotel, zorginstelling, wasserette of andere professionele wasomgeving beheert, de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag zal de efficiëntie van je wasverzamelproces aanzienlijk verbeteren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige wasverzamelwagen het verschil kan maken in jouw organisatie.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat voor je klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NB3002 NuBag in het zwart bij Schoonmaakgroothandel Emmen!