Numatic wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag zwart

Productnr.: SGE-913366

€ 501,08
(1 stuk(s) = € 501,08)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag zwart

Schoonmaakgroothandel Emmen is trots om de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag aan te bieden, een essentieel hulpmiddel voor professionele wasverzameling en -distributie.


Waarom kiezen voor de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag:


1. Efficiënte Wasverzameling: Deze wasverzamelwagen is speciaal ontworpen om het proces van het verzamelen van wasgoed in drukke omgevingen te stroomlijnen. Met een ruime en duurzame NuBag kun je grote hoeveelheden was gemakkelijk verzamelen en transporteren.

2. Robuust en Duurzaam: De NBT200 NuBag is gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige frame en de soepel rollende wielen zorgen voor duurzaamheid, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.

3. Hygiënisch en Gemakkelijk te Reinigen: De gebruikte materialen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, wat cruciaal is voor een schone en hygiënische werkomgeving.

4. Ergonomisch Ontwerp: Dankzij handige handgrepen en een ergonomische constructie kun je deze wagen gemakkelijk manoeuvreren, zelfs met zware ladingen.


Optimaliseer je Wasverzamelproces met de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag!


Of je nu een hotel, zorginstelling, wasserette of andere professionele wasomgeving beheert, de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag zal de efficiëntie van je wasverzamelproces aanzienlijk verbeteren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige wasverzamelwagen het verschil kan maken in jouw organisatie.

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Wasverzamelwagen ReFlo NBT200 NuBag in het zwart bij Schoonmaakgroothandel Emmen!