Numatic waterzuiger WV380-2 met kit A11

Productnr.: SGE-706697

Adviesprijs€ 574,63
-10%
€ 517,17
(1 stuk(s) = € 517,17)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic waterzuiger WV380-2 met kit A11

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat krachtige en betrouwbare schoonmaakapparatuur essentieel is voor een effectieve reiniging. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Waterzuiger WV380-2 aan te bieden, compleet met Kit A11. Deze hoogwaardige waterzuiger is ontworpen om zelfs de meest veeleisende reinigingstaken met gemak aan te kunnen.


Waarom kiezen voor de Numatic Waterzuiger WV380-2 met Kit A11


1. Krachtige Zuigkracht: De WV380-2 is uitgerust met een krachtige motor die indrukwekkende zuigkracht levert, waardoor je vloeistoffen, vuil en ander afval moeiteloos kunt opzuigen.

2. Kit A11 Inbegrepen: De meegeleverde Kit A11 bevat diverse accessoires waarmee je verschillende schoonmaaktaken kunt aanpakken. Of je nu water, stof of ander vuil moet verwijderen, je hebt altijd het juiste gereedschap bij de hand.

3. Grote Capaciteit: Met een royale capaciteit kun je langdurig reinigen zonder constant de tank te hoeven legen, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De WV380-2 is gebouwd om lang mee te gaan en consistente topprestaties te leveren.


Verbeter je Schoonmaakroutine met de Numatic Waterzuiger WV380-2!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon een betrouwbare waterzuiger zoekt voor huishoudelijk gebruik, de Numatic Waterzuiger WV380-2 met Kit A11 is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige waterzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic Waterzuiger WV380-2 wordt schoonmaken snel en efficiënt!