Numatic waterzuiger WVD900 met kit BS8

Productnr.: SGE-833111

Adviesprijs€ 911,47
-10%
€ 820,32
(1 stuk(s) = € 820,32)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic waterzuiger WVD900 met kit BS8

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat een krachtige en veelzijdige waterzuiger essentieel is voor een grondige en efficiënte reiniging, vooral in veeleisende situaties. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Waterzuiger WVD900 aan te bieden, compleet met Kit BS8. Deze hoogwaardige waterzuiger is ontworpen om zelfs de meest uitdagende schoonmaakklussen met gemak aan te kunnen.


Waarom kiezen voor de Numatic Waterzuiger WVD900 met Kit BS8


1. Krachtige Zuigkracht: De WVD900 is uitgerust met een krachtige motor die indrukwekkende zuigkracht levert, waardoor je vloeistoffen, vuil en ander afval moeiteloos kunt opzuigen.

2. Kit BS8 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BS8 bevat diverse accessoires waarmee je verschillende schoonmaaktaken kunt aanpakken. Of je nu water, stof of ander vuil moet verwijderen, je hebt altijd het juiste gereedschap bij de hand.

3. Grote Capaciteit: Met een royale capaciteit kun je langdurig reinigen zonder constant de tank te hoeven legen, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De WVD900 is gebouwd om lang mee te gaan en consistente topprestaties te leveren.


Optimaliseer je Schoonmaakroutine met de Numatic Waterzuiger WVD900!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topprestaties vereist of gewoon een betrouwbare waterzuiger zoekt voor huishoudelijk gebruik, de Numatic Waterzuiger WVD900 met Kit BS8 is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige waterzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic Waterzuiger WVD900 wordt schoonmaken snel en efficiënt!