Numatic werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1 met 2 x 10L emmers

Productnr.: SGE-913987

€ 258,76
(1 stuk(s) = € 258,76)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1 met 2 x 10L emmers

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1 aan te bieden, een ideale oplossing voor professionele schoonmaakwerkzaamheden.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1:


1. Efficiënte Schoonmaak: De EM1-werkwagen is ontworpen voor efficiënte schoonmaaktaken. Met twee ruime 10-liter emmers kun je zowel schoonmaakmiddelen als vuilwater gemakkelijk meenemen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

2. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare schoonmaakapparatuur. De EM1 is geen uitzondering. Hij is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan en presteert uitstekend, zelfs in veeleisende omstandigheden.

3. Ergonomisch Ontwerp: Deze werkwagen is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. De ergonomische handgreep zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren en de handige opbergvakken bieden ruimte voor al je schoonmaakbenodigdheden.

4. Milieubewust: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerk in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1 zal je helpen om georganiseerd te blijven en je schoonmaaktaken efficiënt uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige werkwagen je schoonmaakproces kan verbeteren.

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM1 met 2 x 10L emmers bij Schoonmaakgroothandel Emmen!