Numatic werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5 met 2 x 10L emmers

Productnr.: SGE-914039

€ 331,65
(1 stuk(s) = € 331,65)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5 met 2 x 10L emmers

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5 aan, een uitstekende keuze voor professionele schoonmaakklussen.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5:


1. Efficiënte Schoonmaak: De EM5-werkwagen is ontworpen om schoonmaken efficiënter te maken. Uitgerust met twee ruime 10-liter emmers, kun je gemakkelijk schoonmaakmiddelen en vuilwater meenemen, waardoor je tijd bespaart en je werkzaamheden geoptimaliseerd worden.

2. Robuust en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare schoonmaakapparatuur, en de EM5 voldoet aan deze normen. Hij is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan en biedt uitstekende prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden.

3. Ergonomisch Ontwerp: Deze werkwagen is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. De ergonomische handgreep maakt manoeuvreren eenvoudig, terwijl handige opbergvakken ruimte bieden voor al je schoonmaakbenodigdheden.

4. Milieubewust: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5 zal je helpen georganiseerd te blijven en je schoonmaakklussen efficiënt uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige werkwagen je schoonmaakproces kan verbeteren.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Werkwagen ReFlo ECO-Matic EM5 met 2 x 10L emmers bij Schoonmaakgroothandel Emmen!