Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S

Productnr.: SGE-912070

€ 554,59
(1 stuk(s) = € 554,59)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S aan, de ideale partner voor al je schoonmaakbehoeften.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S:


1. Hoogwaardige Constructie: De PRO-Matic PM10S-werkwagen is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan. Zijn robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen dagelijkse slijtage in veeleisende schoonmaakomgevingen.

2. Optimale Organisatie: Deze werkwagen is ontworpen met het oog op efficiëntie. Hij biedt voldoende opbergruimte voor schoonmaakmiddelen, gereedschappen en accessoires, waardoor je georganiseerd kunt blijven en je werk moeiteloos kunt uitvoeren.

3. Ergonomisch Ontwerp: De PM10S is voorzien van een ergonomische duwbeugel en soepel rollende wielen, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in krappe ruimtes.

4. Milieubewust: Numatic streeft naar duurzaamheid, en de ReFlo-technologie die in deze werkwagen is gebruikt, maakt gebruik van gerecyclede materialen en draagt bij aan een milieuvriendelijke schoonmaakbenadering.


Verbeter je Schoonmaakervaring met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak in een ziekenhuis, hotel, kantoor of een andere faciliteit, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S zal je helpen je schoonmaaktaken efficiënter uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen je werk kan vergemakkelijken.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat voor je klaar om te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM10S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!