Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S

Productnr.: SGE-909297

€ 701,92
(1 stuk(s) = € 701,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S aan, een onmisbare partner voor al je schoonmaaktaken.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S:


1. Duurzaamheid en Kwaliteit: De PRO-Matic PM11S is gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage in veeleisende schoonmaakomgevingen. De hoogwaardige constructie garandeert betrouwbaarheid.

2. Efficiëntie in Organisatie: Deze werkwagen biedt een overvloed aan opbergruimte voor schoonmaakbenodigdheden, gereedschap en accessoires, waardoor je georganiseerd kunt blijven en je schoonmaaktaken snel en effectief kunt uitvoeren.

3. Ergonomisch Ontwerp: De PM11S is voorzien van een ergonomische duwbeugel en soepel rollende wielen, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in krappe ruimtes.

4. Milieubewustheid: Numatic streeft naar duurzaamheid, en de ReFlo-technologie die in deze werkwagen is gebruikt, maakt gebruik van gerecyclede materialen en draagt bij aan een milieuvriendelijke schoonmaakbenadering.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in een ziekenhuis, hotel, kantoor of een andere faciliteit, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S zal je helpen om je werk efficiënter en effectiever uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM11S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!