Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12

Productnr.: SGE-909298

€ 970,57
(1 stuk(s) = € 970,57)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12

Schoonmaakgroothandel Emmen is trots om de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12 aan te bieden, de ultieme oplossing voor al je schoonmaakbehoeften.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12:


1. Robuuste Bouwkwaliteit: De PM12 is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en is bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van intensief schoonmaken. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

2. Uitstekende Organisatie: Deze werkwagen biedt voldoende opbergruimte voor al je schoonmaakmaterialen, benodigdheden en gereedschappen. Dit helpt je georganiseerd te blijven en schoonmaaktaken efficiënt uit te voeren.

3. Ergonomisch Ontwerp: De PM12 is ontworpen met het oog op de gebruiker en heeft een ergonomische handgreep en soepel rollende wielen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

4. Milieubewustzijn: Numatic is toegewijd aan duurzaamheid en de ReFlo-technologie in deze werkwagen maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaken in een ziekenhuis, hotel, kantoor of andere faciliteit, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12 zal je helpen je taken efficiënter uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM12 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!