Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S

Productnr.: SGE-909300

€ 939,53
(1 stuk(s) = € 939,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S aan te bieden, een hoogwaardige werkwagen die speciaal is ontworpen om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S:


1. Robuuste Bouwkwaliteit: De PM21S is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van intensief schoonmaken. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

2. Uitstekende Organisatie: Deze werkwagen biedt overvloedige opbergruimte voor al je schoonmaakmaterialen, benodigdheden en gereedschappen. Dit helpt je georganiseerd te blijven en schoonmaaktaken efficiënt uit te voeren.

3. Ergonomisch Ontwerp: De PM21S is ontworpen met de gebruiker in gedachten en beschikt over een ergonomische handgreep en soepel rollende wielen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

4. Milieubewustzijn: Numatic is toegewijd aan duurzaamheid, en de ReFlo-technologie in deze werkwagen maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaken in een ziekenhuis, hotel, kantoor of andere faciliteit, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S zal je helpen je taken efficiënter uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM21S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!