Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S

Productnr.: SGE-909305

€ 1.022,45
(1 stuk(s) = € 1.022,45)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S

Schoonmaakgroothandel Emmen is trots om de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S aan te bieden, de perfecte keuze voor al je schoonmaakbehoeften. Deze robuuste en veelzijdige werkwagen is ontworpen om je schoonmaaktaken aanzienlijk te vereenvoudigen.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S:


1. Ruime Opbergruimte: Met talloze compartimenten en rekken biedt de PM30S voldoende ruimte om al je schoonmaakbenodigdheden en -materialen georganiseerd en binnen handbereik te houden.

2. Duurzaam en Betrouwbaar: Deze werkwagen is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen de zwaarste schoonmaakomstandigheden. Je kunt erop vertrouwen dat hij je niet in de steek zal laten.

3. Eenvoudige Manoeuvreerbaarheid: De PM30S is voorzien van soepel rollende wielen en een ergonomische duwbeugel voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, zelfs in krappe ruimtes.

4. Milieuvriendelijk: Numatic heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid, en de ReFlo-technologie in deze werkwagen maakt gebruik van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een groenere planeet.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, ziekenhuizen, hotels of andere faciliteiten, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S zal je helpen je schoonmaaktaken efficiënter en effectiever uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM30S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!