Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S

Productnr.: SGE-909306

€ 1.179,45
(1 stuk(s) = € 1.179,45)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S aan te bieden, de perfecte aanvulling op je schoonmaakuitrusting. Deze veelzijdige en duurzame werkwagen is ontworpen om je schoonmaaktaken efficiënter te maken.


Waarom zou je kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S:


1. Ruime Opslag: Met talloze compartimenten en planken biedt de PM31S voldoende opslagruimte voor al je schoonmaakbenodigdheden, waardoor je georganiseerd en productief kunt blijven.

2. Robuust en Betrouwbaar: Deze werkwagen is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen de eisen van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Hij is gemaakt om te presteren, zelfs onder zware omstandigheden.

3. Gemakkelijk te Manoeuvreren: Met soepel rollende wielen en een ergonomische duwbeugel is de PM31S eenvoudig te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes. Je kunt snel en efficiënt bewegen terwijl je je schoonmaaktaken uitvoert.

4. Milieubewust: Numatic heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid, en de ReFlo-technologie in deze werkwagen maakt gebruik van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een groenere planeet.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen of andere faciliteiten, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S zal je helpen je schoonmaaktaken op een georganiseerde en efficiënte manier uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM31S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!