Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S

Productnr.: SGE-909307

€ 1.155,32
(1 stuk(s) = € 1.155,32)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we trots om de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S aan te bieden, een onmisbare aanvulling voor elke professionele schoonmaaktaak. Deze robuuste en veelzijdige werkwagen is ontworpen om je schoonmaakwerkzaamheden te stroomlijnen en te optimaliseren.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S:


1. Uitzonderlijke Opslagcapaciteit: De PM32S beschikt over royale opslagruimte met tal van compartimenten, schappen en haken, zodat je al je schoonmaakbenodigdheden netjes kunt organiseren en binnen handbereik hebt.

2. Duurzaam en Betrouwbaar: Deze werkwagen is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten en is bestand tegen intensief gebruik in diverse schoonmaakomgevingen. Hij staat garant voor jarenlang betrouwbaar presteren.

3. Eenvoudig Manoeuvreren: Dankzij de soepel rollende wielen en een ergonomische duwbeugel kun je de PM32S moeiteloos verplaatsen, zelfs in krappe ruimtes. Je kunt snel en efficiënt werken zonder veel inspanning.

4. Milieuvriendelijk: Numatic heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. De ReFlo-technologie in deze werkwagen maakt gebruik van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een groenere planeet.


Verbeter je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen of andere faciliteiten, de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S zal je helpen om je schoonmaaktaken op een gestructureerde en efficiënte manier uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze betrouwbare werkwagen een waardevolle aanvulling kan zijn op je schoonmaakuitrusting.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Numatic Werkwagen ReFlo PRO-Matic PM32S bij Schoonmaakgroothandel Emmen!