Numatic werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405

Productnr.: SGE-912636

€ 258,73
(1 stuk(s) = € 258,73)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405 aan, een hoogwaardige keuze voor professionele schoonmaakklussen.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405:


1. Geavanceerde Technologie: De SERVO-Matic SM1405-werkwagen is uitgerust met geavanceerde technologieën om je schoonmaakproces te optimaliseren. Met een automatisch doseersysteem kun je schoonmaakmiddelen nauwkeurig meten en mengen, wat resulteert in minder verspilling en betere reinigingsprestaties.

2. Efficiënte Schoonmaak: Deze werkwagen is ontworpen om je werk efficiënter te maken. Hij heeft voldoende ruimte voor schoonmaakmiddelen en accessoires, waardoor je alles bij de hand hebt en minder tijd verspilt aan het heen en weer lopen.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare schoonmaakapparatuur, en de SM1405 voldoet aan deze normen. Hij is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan en biedt uitstekende prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Milieuvriendelijk: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405 zal je helpen georganiseerd te blijven en je schoonmaakklussen efficiënt uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze innovatieve werkwagen je schoonmaakproces kan verbeteren.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor efficiëntie en geavanceerde technologie met de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1405 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!