Numatic werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415

Productnr.: SGE-912640

€ 388,65
(1 stuk(s) = € 388,65)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415 aan, de ideale keuze voor professionele schoonmaakklussen.


Waarom kiezen voor de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415:


1. Geavanceerde Technologie: De SERVO-Matic SM1415-werkwagen is uitgerust met geavanceerde technologieën om je schoonmaakproces te optimaliseren. Het automatische doseersysteem maakt nauwkeurige meting en menging van schoonmaakmiddelen mogelijk, wat resulteert in minder verspilling en verbeterde reinigingsprestaties.

2. Efficiënte Schoonmaak: Deze werkwagen is ontworpen om je werk efficiënter te maken. Met voldoende ruimte voor schoonmaakmiddelen en accessoires heb je alles binnen handbereik en bespaar je tijd en energie.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare schoonmaakapparatuur, en de SM1415 voldoet aan deze normen. Hij is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan en biedt uitstekende prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden.

4. Milieuvriendelijk: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415 zal je helpen georganiseerd te blijven en je schoonmaakklussen efficiënt uit te voeren.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze innovatieve werkwagen je schoonmaakproces kan verbeteren.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat klaar om te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Kies voor efficiëntie en geavanceerde technologie met de Numatic Werkwagen ReFlo SERVO-Matic SM1415 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!