Numatic WWA-33 padhouder 400 mm

Productnr.: SGE-606620

€ 266,62
(1 stuk(s) = € 266,62)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic WWA-33 padhouder 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we hoe belangrijk het is om vloeren schoon en hygiënisch te houden, of het nu in een commerciële of huishoudelijke omgeving is. Daarom bieden we de Numatic WWA-33 Padhouder 400 mm aan als een essentieel hulpmiddel om u te helpen bij al uw reinigingsbehoeften.


Waarom kiezen voor de Numatic WWA-33 Padhouder 400 mm:


1. Effectieve Vloerreiniging: Deze padhouder is speciaal ontworpen om vloeren grondig te reinigen en vuil en vlekken te verwijderen. Met een diameter van 400 mm is hij geschikt voor verschillende vloeroppervlakken.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de WWA-33 Padhouder is daarop geen uitzondering. Hij is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs bij intensieve schoonmaakwerkzaamheden.

3. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen om perfect te passen bij verschillende Numatic schrobzuigmachines en is eenvoudig te monteren, waardoor u snel aan de slag kunt.

4. Eenvoudige Bevestiging: Dankzij het handige bevestigingssysteem kunt u reinigingspads snel en veilig aan de padhouder bevestigen, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het schoonmaken.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic WWA-33 Padhouder 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, magazijnen of thuis, deze padhouder zal u helpen om uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic WWA-33 Padhouder 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geniet van schone en frisse vloeren zoals nooit tevoren!