Osmose glazenwasser set 7 meter

(1 set(s) = € 310,64)

€ 310,64

Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Osmose glazenwasser set 7 meter

Met de glazenwasser set 7 meter kunt u ramen wassen en zonnepanelen reinigen met 100% puur water. Rinse 'n Go zorgt voor een super schoon en streeploos resultaat, zonder te investeren in een kostbaar osmose-filtersysteem. Ideaal voor glazenwasser, schoonmaakbedrijven, particulieren en bedrijven.


De osmose glazenwasser set is een compleet systeem om ramen, boeien, dakkapellen en houtwerk aan de buitenzijde van uw woonhuis of bedrijf te reinigen en bestaat uit:

  • TDS-meter
  • 2,5 liter zakje DI filterkorrels
  • 30 meter slang
  • Telescoopsteel Unger glasfiber 6 meter compleet met borstel
  • Max bereik 7,5 meter


Aansluiten doormiddel van gardena aansluiting

Het systeem heeft een Gardena aansluiting en past dus op elke standaard tuinslang, die je aan de onderzijde aansluit. En de bijgeleverde werkslang naar de borstel koppel je aan de bovenzijde van de pot. De Rinse ’n Go demineraliseert water door middel van harskorrels in een eenvoudig navulbare zak. En werkt gewoon op de druk van je waterkraan.


Geschikt voor het reinigen van ramen, kunststof, hout, boeiboorden etc.

De Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set 7 meter is een absolute meerwaarde voor alle professionele glazenwassers, schoonmaakbedrijven en particulieren om allerlei werkzaamheden rondom uw woonhuis te verrichten. Denk hierbij aan het wassen van uw ramen, reinigen van kunststof en houten kozijnen, boeiboorden, houtwerk enzovoorts.


Voor wie is de Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set 7 meter geschikt?

De Unger Rinse ‘n Go is uitermate geschikt voor glazenwassers, schoonmaakbedrijven maar ook voor woonhuisbezitters om het gehele huis aan de buitenzijde te reinigen of de zonnepanelen te reinigen zonder gebruik te hoeven maken van ladders en trapjes. Doormiddel van de telescoopsteel kunt u tot een hoogte van wel 7 meter reinigen.


Hoe was ik mijn ramen met de Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set:

Het beste resultaat krijg je door allereerst de kozijnen goed te borstelen en tegelijkertijd te borstel met de Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set. Daarna bostel en spoel je de ramen van boven naar beneden en links naar rechts. Als laatste spoel je de ramen goed na door de borstel van het raam te halen en het geborstelde raam met osmose water van onder naar boven na te spoelen.