PlastiQline afvalbak gesloten 20 liter kunststof met kniebediening

Productnr.: SGE5666

€ 93,50
(1 stuk(s) = € 93,50)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline afvalbak gesloten 20 liter kunststof met kniebediening

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we u de perfecte oplossing voor hygiënisch afvalbeheer: de PlastiQline Afvalbak met een royale capaciteit van 20 liter, vervaardigd uit duurzaam kunststof en voorzien van kniebediening. Deze afvalbak is ideaal voor talloze toepassingen, variërend van kantoren en restaurants tot zorginstellingen en openbare ruimtes.


Waarom de PlastiQline Afvalbak kiezen?


1. Kniebediening voor ultieme hygiëne: De PlastiQline Afvalbak is uitgerust met een innovatieve kniebediening. Hierdoor kunt u de afvalbak openen zonder deze aan te raken, wat de verspreiding van ziektekiemen minimaliseert. Dit is van groot belang in omgevingen waar hygiëne essentieel is.

2. Ruime capaciteit: Met een indrukwekkende capaciteit van 20 liter biedt deze afvalbak voldoende ruimte voor dagelijks afval zonder voortdurende leging. Dit bespaart tijd en houdt uw ruimte netjes.

3. Stijlvol en duurzaam ontwerp: De PlastiQline Afvalbak is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol vormgegeven. Het moderne ontwerp past naadloos in elke omgeving en de robuuste kunststof constructie zorgt ervoor dat deze afvalbak lang meegaat.

4. Veelzijdige toepassing: of je nu een bedrijf runt, een horecagelegenheid heeft of verantwoordelijk bent voor een zorginstelling, de PlastiQline Afvalbak is geschikt voor uiteenlopende situaties en behoeften.


Bestel uw PlastiQline Afvalbak vandaag nog:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en hygiënische omgeving. De PlastiQline Afvalbak biedt een praktische oplossing voor het beheer van afval, met aandacht voor hygiëne en gebruiksgemak.


Plaats uw bestelling vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en toegewijde klantenservice. Investeer in een schonere en gezondere omgeving voor uw medewerkers, klanten en gasten met de PlastiQline Afvalbak van Schoonmaakgroothandel Emmen.


Dank u voor uw vertrouwen in Schoonmaakgroothandel Emmen. Samen streven we naar een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 87,30Prijs per artikel: € 87,30