PlastiQline afvalbak gesloten 43 liter kunststof swing

Productnr.: SGE5656

€ 52,25
(1 stuk(s) = € 52,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline afvalbak gesloten 43 liter kunststof swing

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Gesloten Afvalbak met een capaciteit van 43 liter, voorzien van een swingdeksel van kunststof. Deze afvalbak biedt zowel functionaliteit als hygiëne en is de ideale keuze voor uiteenlopende zakelijke en openbare omgevingen.


Waarom de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel kiezen?


1. Hygiënisch en afgesloten design: De gesloten constructie van deze afvalbak minimaliseert geurtjes en voorkomt dat afval zichtbaar is. Dit draagt bij aan een schonere en nettere omgeving.

2. Swingdeksel voor eenvoudig gebruik: Het swingdeksel opent gemakkelijk en sluit zich na gebruik, waardoor de afvalbak altijd afgesloten blijft en de inhoud uit het zicht blijft.

3. Royale capaciteit: Met een inhoud van 43 liter is deze afvalbak geschikt voor dagelijks gebruik en vereist minder frequente lediging.

4. Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof is de PlastiQline Gesloten Afvalbak duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik.


Bestel vandaag nog de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en georganiseerde omgeving. De PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel biedt een praktische en hygiënische oplossing voor afvalbeheer.


Plaats uw bestelling vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en toegewijde klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving voor uw medewerkers, klanten en gasten met de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel van Schoonmaakgroothandel Emmen.


Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 50,17Prijs per artikel: € 50,17