PlastiQline afvalbak open 23 liter kunststof

Productnr.: SGE5651

€ 38,25
(1 stuk(s) = € 38,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline afvalbak open 23 liter kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we de PlastiQline Open Afvalbak van 23 liter, vervaardigd van duurzaam kunststof. Deze open afvalbak biedt een praktische en kosteneffectieve oplossing voor efficiënt afvalbeheer in diverse zakelijke en openbare omgevingen.


Waarom de PlastiQline Open Afvalbak van 23 liter kiezen?


1. Ruime capaciteit: Met een capaciteit van 23 liter biedt deze afvalbak voldoende ruimte voor dagelijks afval, waardoor de frequentie van ledigen wordt verminderd en tijd wordt bespaard.

2. Duurzaam kunststof ontwerp: De PlastiQline Open Afvalbak is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, zelfs bij intensief gebruik.

3. Praktisch en open ontwerp: Het open ontwerp maakt het eenvoudig om afval weg te gooien en is ideaal voor locaties waar gemakkelijke toegang tot de afvalbak essentieel is.

4. Veelzijdige toepassing: Deze afvalbak is geschikt voor een breed scala van locaties, waaronder kantoren, horecagelegenheden, openbare ruimtes en meer.


Bestel vandaag nog de PlastiQline Open Afvalbak van 23 liter:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en georganiseerde omgeving. De PlastiQline Open Afvalbak biedt een betaalbare en praktische oplossing voor afvalbeheer.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 37,57Prijs per artikel: € 37,57