PlastiQline afvalbak open 55 liter kunststof

Productnr.: SGE5642

€ 67,70
(1 stuk(s) = € 67,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline afvalbak open 55 liter kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen introduceren we de PlastiQline Open Afvalbak met een royale capaciteit van 55 liter. Deze duurzame kunststof afvalbak is ontworpen om afvalbeheer eenvoudiger te maken en past perfect bij een breed scala aan zakelijke en openbare omgevingen.


Waarom de PlastiQline Open Afvalbak kiezen?


1. Ruime capaciteit: Met een indrukwekkende inhoud van 55 liter biedt deze afvalbak voldoende ruimte voor het verzamelen van afval gedurende langere perioden. Dit minimaliseert de noodzaak voor frequente lediging, waardoor u tijd en inspanning bespaart.

2. Duurzaam kunststof ontwerp: De PlastiQline Open Afvalbak is vervaardigd van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen slijtage en gemakkelijk te reinigen is. Hierdoor is de afvalbak geschikt voor intensief gebruik en blijft hij er jarenlang als nieuw uitzien.

3. Eenvoudig en praktisch ontwerp: De open bovenkant van de afvalbak maakt het gemakkelijk om afval weg te gooien. Dit ontwerp is ideaal voor locaties waar snelle en gemakkelijke toegang tot de afvalbak essentieel is.

4. Veelzijdig inzetbaar: Of het nu gaat om kantoren, horecagelegenheden, openbare ruimtes of andere locaties, de PlastiQline Open Afvalbak is geschikt voor diverse toepassingen.


Bestel uw PlastiQline Open Afvalbak vandaag nog:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en georganiseerde omgeving. De PlastiQline Open Afvalbak biedt een praktische en kosteneffectieve oplossing voor afvalbeheer.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving voor uw medewerkers, klanten en gasten met de PlastiQline Open Afvalbak van Schoonmaakgroothandel Emmen.


Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 64,08Prijs per artikel: € 64,08