PlastiQline automatische foamsoapdispenser 1200 ml

Productnr.: SGE5472

€ 73,95
(1 stuk(s) = € 73,95)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline automatische foamsoapdispenser 1200 ml

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen introduceren we met trots de PlastiQline Automatische Foamzeepdispenser van 1200 ml, een innovatieve en hygiënische oplossing voor handreiniging.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Automatische Foamzeepdispenser?


1. Hygiënische handreiniging: Deze dispenser levert automatisch schuimzeep, wat zorgt voor een grondige en hygiënische handreiniging zonder fysiek contact.

2. Ruimtebesparend ontwerp: Het compacte ontwerp bespaart ruimte in uw sanitaire voorzieningen.

3. Groot capaciteitsreservoir: Met een indrukwekkende capaciteit van 1200 ml hoeft u minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gebruiksgemak.

4. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de PlastiQline Automatische Foamzeepdispenser bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te onderhouden.

5. Eenvoudige installatie: De dispenser is gemakkelijk te installeren en te bedienen, wat u tijd en moeite bespaart.


Investeer in Hygiëne en Gemak:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van hygiëne en gebruiksgemak in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Automatische Foamzeepdispenser biedt zowel hygiëne als het gemak van automatische dosering.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en meer gebruiksvriendelijke omgeving met de PlastiQline Automatische Foamzeepdispenser 1200 ml van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 69,70Prijs per artikel: € 69,70