PlastiQline automatische zeepdispenser kunststof 1200 ml

Productnr.: SGE5470

€ 66,80
(1 stuk(s) = € 66,80)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline automatische zeepdispenser kunststof 1200 ml

De PlastiQline automatische zeepdispenser van 1200 ml is een geavanceerde en hygiënische oplossing voor het doseren van vloeibare zeep.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze automatische zeepdispenser:

  1. Grote Capaciteit: Met een ruime capaciteit van 1200 ml kan deze dispenser een aanzienlijke hoeveelheid zeep bevatten voordat hij moet worden bijgevuld. Dit maakt hem ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals openbare toiletten, scholen, kantoren en gezondheidszorginstellingen.
  2. Automatische Werking: De dispenser is uitgerust met een bewegingssensor, waardoor hij automatisch zeep afgeeft wanneer iemand zijn handen onder de dispenser houdt. Dit vermindert verspilling en bevordert een hygiënische handwas.
  3. Instelbare Dosering: De dispenser biedt vaak de mogelijkheid om de hoeveelheid gedoseerde zeep aan te passen, zodat gebruikers de juiste hoeveelheid zeep kunnen krijgen voor hun behoeften.
  4. Eenvoudige Installatie: De dispenser kan aan de muur worden gemonteerd en is voorzien van een gemakkelijk te openen deksel voor het bijvullen van de zeep.
  5. Duurzaam Ontwerp: Gemaakt van duurzaam kunststof is de dispenser bestand tegen vocht en slijtage, wat hem geschikt maakt voor gebruik in diverse omgevingen.
  6. LED-Indicator: Sommige automatische dispensers hebben een LED-indicator om aan te geven wanneer de batterijen moeten worden vervangen.


De PlastiQline automatische zeepdispenser van 1200 ml is een handige en hygiënische manier om zeep te verstrekken en handen schoon te houden. Het automatische systeem minimaliseert contact en verspilling en is ideaal voor openbare en commerciële locaties waar handhygiëne van groot belang is.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 63,27Prijs per artikel: € 63,27