PlastiQline Bulkpack toiletpapierdispenser

Productnr.: SGE5526

€ 20,75
(1 stuk(s) = € 20,75)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline Bulkpack toiletpapierdispenser

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we u graag de PlastiQline Bulkpack Toiletpapierdispenser aan, een ideale oplossing voor efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Bulkpack Toiletpapierdispenser?


  • Efficiënt gebruik van toiletpapier: Deze dispenser is ontworpen om toiletpapier efficiënt te verstrekken, wat verspilling minimaliseert en kosten bespaart.
  • Hygiënische en handige toegang: De Bulkpack dispenser biedt een hygiënische en gemakkelijke toegang tot toiletpapier, wat zorgt voor een schonere en beter georganiseerde sanitaire omgeving.
  • Duurzaam ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is de PlastiQline Bulkpack Toiletpapierdispenser duurzaam en bestand tegen intensief gebruik.
  • Modern en compact ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse sanitaire omgevingen.
  • Eenvoudig bijvullen: De dispenser is gemakkelijk bij te vullen, waardoor u tijd bespaart.


Investeer in Efficiëntie en Hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Bulkpack Toiletpapierdispenser biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor kostenbesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Bulkpack Toiletpapierdispenser van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 21,83Prijs per artikel: € 21,83