PlastiQline Foamzeepdispenser 800 ml

Productnr.: SGE5505

€ 38,75
(1 stuk(s) = € 38,75)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline Foamzeepdispenser 800 ml

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we de PlastiQline Foamzeepdispenser van 800 ml aan u voor, een hoogwaardige en hygiënische oplossing voor handreiniging.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Foamzeepdispenser?


1. Hygiënische handreiniging: Deze dispenser levert schuimzeep, wat zorgt voor een effectieve en hygiënische handreiniging.

2. Ruimtebesparend ontwerp: Het compacte ontwerp bespaart ruimte in uw sanitaire voorzieningen.

3. Groot capaciteitsreservoir: Met een royale capaciteit van 800 ml hoeft u minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gebruiksgemak.

4. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de PlastiQline Foamzeepdispenser bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te onderhouden.

5. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u tijd en moeite bespaart.


Investeer in Hygiëne en Gemak:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van hygiëne en gebruiksgemak in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Foamzeepdispenser biedt schone handen en het comfort van schuimzeep.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en meer gebruiksvriendelijke omgeving met de PlastiQline Foamzeepdispenser 800 ml van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 38,02Prijs per artikel: € 38,02