PlastiQline handdoekdispenser - Mini kunststof

Productnr.: SGE5541

€ 25,65
(1 stuk(s) = € 25,65)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline handdoekdispenser - Mini kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we de PlastiQline Handdoekdispenser Mini, gemaakt van duurzaam kunststof. Deze compacte dispenser is ontworpen om ruimte te besparen en tegelijkertijd handdoeken hygiënisch en efficiënt te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw hygiënebehoeften.


Waarom de PlastiQline Handdoekdispenser Mini?


1. Compact ontwerp: De mini dispenser is ideaal voor ruimtes waar ruimte beperkt is. Het compacte ontwerp past gemakkelijk in kleine ruimtes.

2. Duurzaam kunststof ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de dispenser duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

3. Geschikt voor Mini-handdoeken: Deze dispenser is speciaal ontworpen voor Mini-handdoeken, waardoor u verzekerd bent van een goede pasvorm en efficiënt gebruik.

4. Hygiënisch en gemakkelijk te vullen: De dispenser biedt een hygiënische manier om handdoeken te verstrekken en is eenvoudig bij te vullen, waardoor u tijd bespaart.

5. Modern en ruimtebesparend ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse omgevingen en maximaliseert de beschikbare ruimte.

6. Kwaliteitsproduct: De PlastiQline Handdoekdispenser Mini staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.


Investeer in compacte efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne, zelfs in beperkte ruimtes. Onze PlastiQline Handdoekdispenser Mini biedt een praktische en kosteneffectieve oplossing voor het verstrekken van handdoeken in compacte omgevingen.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en toegewijde klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met de PlastiQline Handdoekdispenser Mini van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 26,23Prijs per artikel: € 26,23