PlastiQline handdoekroldispenser - Kunststof wit

Productnr.: SGE14170

€ 88,00
(1 stuk(s) = € 88,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline handdoekroldispenser - Kunststof wit

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Handdoekroldispenser in een stijlvolle witte kunststof uitvoering. Deze dispenser is ontworpen om handdoekrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw hygiënevoorzieningen.


Waarom de PlastiQline Handdoekroldispenser kiezen?


1. Stijlvol en duurzaam ontwerp: Onze dispenser heeft een eigentijds ontwerp dat naadloos past in diverse omgevingen. Het gebruik van hoogwaardig kunststof zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

2. Optimaliseert handdoekverstrekking: De dispenser is ontworpen om handdoekrollen efficiënt en hygiënisch uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Eenvoudig te installeren: Het installeren van de dispenser is eenvoudig, waardoor u snel kunt profiteren van verbeterde hygiënevoorzieningen.

4. Betrouwbaar en praktisch: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de PlastiQline Handdoekroldispenser betrouwbaarheid en praktisch gebruik in diverse zakelijke omgevingen.

5. Ideaal voor intensief gebruik: Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, of openbare faciliteit, deze dispenser is geschikt voor intensief gebruik en draagt bij aan een schonere omgeving.


Kies voor Stijl en Efficiëntie:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van stijl en efficiëntie in uw faciliteit. De PlastiQline Handdoekroldispenser biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook een moderne uitstraling.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met de PlastiQline Handdoekroldispenser van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 82,35Prijs per artikel: € 82,35