PlastiQline handdoekroldispenser - Kunststof wit mini

Productnr.: SGE14160

€ 88,00
(1 stuk(s) = € 88,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline handdoekroldispenser - Kunststof wit mini

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Handdoekroldispenser Mini in een stijlvolle witte kunststof uitvoering. Deze compacte dispenser is ontworpen om handdoekrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, en past perfect in beperkte ruimtes.


Waarom de PlastiQline Handdoekroldispenser Mini kiezen?


1. Compact en stijlvol ontwerp: Onze dispenser heeft een eigentijds ontwerp dat zich moeiteloos aanpast aan diverse omgevingen, zelfs waar de ruimte beperkt is. Het gebruik van hoogwaardig kunststof zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

2. Optimaliseert handdoekverstrekking: De dispenser is speciaal ontworpen om handdoekrollen efficiënt en hygiënisch uit te geven, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en een vlotte gebruikservaring wordt gegarandeerd.

3. Eenvoudige installatie: Het installeren van de dispenser is een eenvoudige taak, waardoor u snel kunt profiteren van verbeterde hygiënevoorzieningen.

4. Betrouwbaar en praktisch: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de PlastiQline Handdoekroldispenser Mini betrouwbaarheid en praktisch gebruik in diverse zakelijke omgevingen.

5. Geschikt voor intensief gebruik: Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, of openbare faciliteit, deze dispenser is geschikt voor intensief gebruik en draagt bij aan een schonere omgeving.


Kies voor Stijlvolle Compactheid en Efficiëntie:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van stijlvolle compactheid en efficiëntie, vooral in ruimtes waar de beschikbare ruimte beperkt is. De PlastiQline Handdoekroldispenser Mini biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook een moderne uitstraling en ruimtebesparing.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met de PlastiQline Handdoekroldispenser Mini van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 82,35Prijs per artikel: € 82,35