PlastiQline jumboroldispenser midi ABS kunststof

Productnr.: SGE5531

€ 27,00
(1 stuk(s) = € 27,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline jumboroldispenser midi ABS kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de PlastiQline Jumboroldispenser Midi aan, een hoogwaardige oplossing voor efficiënt toiletpapierbeheer in uw sanitaire voorzieningen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Jumboroldispenser Midi?


1. Efficiënt toiletpapierbeheer: Deze dispenser is ontworpen voor jumborollen toiletpapier, wat betekent dat u minder vaak hoeft bij te vullen en kosten bespaart.

2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof, is de PlastiQline Jumboroldispenser Midi bestand tegen intensief gebruik en gemakkelijk te onderhouden.

3. Hygiënische uitgifte: De dispenser zorgt voor een hygiënische en gecontroleerde uitgifte van toiletpapier, wat resulteert in een schonere en beter georganiseerde sanitaire omgeving.

4. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp past naadloos in diverse sanitaire omgevingen in voegt een eigentijdse uitstraling toe.

5. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en bij te vullen, waardoor u tijd bespaart.


Investeer in efficiëntie en duurzaamheid:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en duurzaamheid in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Jumboroldispenser Midi biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor kostenbesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere, duurzamere en efficiëntere sanitaire omgeving met de PlastiQline Jumboroldispenser Midi van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 27,45Prijs per artikel: € 27,45