PlastiQline jumboroldispenser mini BAS kunststof

Productnr.: SGE5530

€ 23,00
(1 stuk(s) = € 23,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline jumboroldispenser mini BAS kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we de PlastiQline Jumboroldispenser Mini, een compacte en efficiënte oplossing voor toiletpapierbeheer in uw sanitaire voorzieningen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Jumboroldispenser Mini?


1. Ruimtebesparend ontwerp: Deze dispenser is compact en ruimtebesparend, waardoor het ideaal is voor locaties met beperkte ruimte.

2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig BAS kunststof, is de PlastiQline Jumboroldispenser Mini bestand tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden.

3. Hygiënische uitgifte: De dispenser zorgt voor een hygiënische en gecontroleerde uitgifte van toiletpapier, wat resulteert in een schonere en beter georganiseerde sanitaire omgeving.

4. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp past naadloos in diverse sanitaire omgevingen en voegt een eigentijdse uitstraling toe.

5. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en bij te vullen, wat u tijd en moeite bespaart.


Investeer in efficiëntie en duurzaamheid:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en duurzaamheid in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Jumboroldispenser Mini biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor ruimtebesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere, georganiseerde en efficiënte sanitaire omgeving met de PlastiQline Jumboroldispenser Mini van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 23,85Prijs per artikel: € 23,85