PlastiQline jumboroldispenser mini + restrol ABS kunststof

Productnr.: SGE5534

€ 25,90
(1 stuk(s) = € 25,90)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline jumboroldispenser mini + restrol ABS kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we u de PlastiQline Jumboroldispenser Mini + Restrol aan, een compacte en efficiënte oplossing voor toiletpapierbeheer in uw sanitaire voorzieningen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Jumboroldispenser Mini + Restrol?


1. Compact en ruimtebesparend: Deze dispenser is ontworpen om ruimte te besparen, ideaal voor locaties waar de beschikbare ruimte beperkt is.

2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof, is de PlastiQline Jumboroldispenser Mini + Restrol bestand tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden.

3. Hygiënische uitgifte: De dispenser zorgt voor een hygiënische en gecontroleerde uitgifte van toiletpapier, wat resulteert in een schonere en beter georganiseerde sanitaire omgeving.

4. Inclusief restrol: Deze dispenser wordt geleverd met een restrolhouder, waardoor u geen enkel stuk toiletpapier verspilt.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp past naadloos in diverse sanitaire omgevingen en voegt een eigentijdse uitstraling toe.


Investeer in efficiëntie en duurzaamheid:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en duurzaamheid in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Jumboroldispenser Mini + Restrol biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor ruimtebesparing, kostenbesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere, georganiseerde en ruimtebesparende sanitaire omgeving met de PlastiQline Jumboroldispenser Mini + Restrol van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 26,46Prijs per artikel: € 26,46