PlastiQline poetsroldispenser mini kunststof

Productnr.: SGE5536

€ 24,65
(1 stuk(s) = € 24,65)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline poetsroldispenser mini kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we de PlastiQline Poetsroldispenser Mini, vervaardigd uit duurzaam kunststof. Deze compacte dispenser is ontworpen om poetsrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, en past perfect in beperkte ruimtes.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Poetsroldispenser Mini?


1. Compact en ruimtebesparend: Onze mini dispenser is ideaal voor ruimtes waar de beschikbare ruimte beperkt is. Het compacte ontwerp past moeiteloos in kleine ruimtes.

2. Duurzaam kunststof ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt onze dispenser duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

3. Optimaliseert poetsrolverstrekking: De dispenser is ontworpen om poetsrollen efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

4. Hygiënisch en eenvoudig bij te vullen: De dispenser biedt een hygiënische manier om poetsrollen te verstrekken en is gemakkelijk bij te vullen, wat tijd bespaart.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse omgevingen en maximaliseert de beschikbare ruimte.


Investeer in compacte efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne, vooral in beperkte ruimtes. De PlastiQline Poetsroldispenser Mini biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook een moderne uitstraling en ruimtebesparing.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met de PlastiQline Poetsroldispenser Mini van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 25,33Prijs per artikel: € 25,33