PlastiQline Spraydispenser kunststof 800 ml

Productnr.: SGE5504

€ 34,50
(1 stuk(s) = € 34,50)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline Spraydispenser kunststof 800 ml

De PlastiQline Spraydispenser is een kunststof dispenser met een capaciteit van 800 ml. Deze dispenser is ontworpen voor gebruik in commerciële en professionele omgevingen, zoals horeca, gezondheidszorg, kantoren en openbare ruimtes.


Enkele kenmerken van de PlastiQline Spraydispenser zijn onder andere:

  • Kunststof constructie: De dispenser is gemaakt van duurzaam kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen dagelijkse slijtage.
  • Geschikt voor 800 ml navulverpakkingen: Deze dispenser is specifiek ontworpen voor gebruik met navulverpakkingen van 800 ml, wat handig is voor het doseren van vloeibare zeep, handdesinfectiemiddelen, lotion, of andere vloeibare producten.
  • Handmatige bediening: De dispenser heeft een handmatige bediening en kan eenvoudig worden ingedrukt om de gewenste hoeveelheid product vrij te geven.
  • Hygiënisch: De dispenser is ontworpen met hygiëne in gedachten en helpt verspilling te verminderen door een gecontroleerde dosering.
  • Eenvoudig te monteren: De dispenser kan aan de muur of op een andere geschikte locatie worden gemonteerd met behulp van bevestigingsmateriaal.


De PlastiQline Spraydispenser is handig voor het verstrekken van vloeibare producten in een professionele omgeving en kan helpen bij het handhaven van hygiëne en het verminderen van verspilling.

Het is belangrijk om de dispenser te vullen met geschikte navulverpakkingen die zijn ontworpen voor deze dispenser en om de gebruiksinstructies te volgen voor de beste resultaten.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 34,20Prijs per artikel: € 34,20