PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 coreless toiletrollen

Productnr.: SGE5586

€ 59,00
(1 stuk(s) = € 59,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 coreless toiletrollen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we u graag voor aan de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 coreless toiletrollen. Deze dispenser is speciaal ontworpen om coreless toiletrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw sanitaire voorzieningen.


Waarom de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Coreless Toiletrollen kiezen?


1. Efficiënt gebruik van ruimte: Onze dispenser is compact en ruimtebesparend, waardoor het ideaal is voor locaties waar ruimte beperkt is.

2. Hygiënisch en eenvoudig te gebruiken: De dispenser is ontworpen om coreless toiletrollen hygiënisch en efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en de gebruikerservaring verbetert.

3. Geschikt voor 2 coreless toiletrollen: Deze dispenser kan twee coreless toiletrollen bevatten, waardoor de frequentie van bijvullen wordt verminderd.

4. Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt de PlastiQline Toiletpapierdispenser duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse sanitaire omgevingen.


Investeer in efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Coreless Toiletrollen biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook ruimtebesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Coreless Toiletrollen van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 61,65Prijs per artikel: € 61,65