PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 standaard toiletrollen

Productnr.: SGE5591

€ 26,70
(1 stuk(s) = € 26,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 standaard toiletrollen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we u graag voor aan de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 standaard toiletrollen. Deze dispenser is ontworpen om standaard toiletrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, en voegt gemak en efficiëntie toe aan uw sanitaire voorzieningen.


Waarom de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Standaard Toiletrollen kiezen?


1. Efficiënt gebruik van ruimte: Onze dispenser is ideaal voor ruimtes waar ruimte beperkt is. Het compacte ontwerp zorgt voor efficiënt ruimtegebruik.

2. Hygiënisch en eenvoudig te gebruiken: De dispenser is ontworpen om standaard toiletrollen hygiënisch en efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Geschikt voor 2 standaard toiletrollen: Deze dispenser kan twee standaard toiletrollen bevatten, waardoor de frequentie van bijvullen wordt verminderd.

4. Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt de PlastiQline Toiletpapierdispenser duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse sanitaire omgevingen.


Investeer in efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Standaard Toiletrollen biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor een vlotte en handige toiletpapierverstrekking.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Standaard Toiletrollen van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 27,18Prijs per artikel: € 27,18