PlastiQline toiletroldispenser voor 2 standaard toiletrollen

Productnr.: SGE5582

€ 32,75
(1 stuk(s) = € 32,75)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline toiletroldispenser voor 2 standaard toiletrollen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Toiletroldispenser voor 2 standaard toiletrollen. Deze dispenser is ontworpen om standaard toiletrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw sanitaire voorzieningen.


Waarom de PlastiQline Toiletroldispenser voor 2 Standaard Toiletrollen kiezen?


1. Efficiënt ruimtegebruik: Onze dispenser is ideaal voor locaties waar ruimte beperkt is. Het compacte ontwerp zorgt voor een efficiënt gebruik van beschikbare ruimte.

2. Hygiënisch en gebruiksvriendelijk: De dispenser is ontworpen om standaard toiletrollen hygiënisch en efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Geschikt voor 2 standaard toiletrollen: Deze dispenser kan twee standaard toiletrollen bevatten, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen.

4. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt de PlastiQline Toiletroldispenser duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse sanitaire omgevingen.


Investeer in Efficiëntie en Hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Toiletroldispenser voor 2 Standaard Toiletrollen biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar zorgt ook voor een vlotte en handige verstrekking van toiletpapier.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Toiletroldispenser voor 2 Standaard Toiletrollen van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 32,62Prijs per artikel: € 32,62