PlastiQline zeepdispenser kunststof 2000 ml

Productnr.: SGE5570

€ 53,35
(1 stuk(s) = € 53,35)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline zeepdispenser kunststof 2000 ml

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de PlastiQline Zeepdispenser van 2000 ml aan, een hoogwaardige oplossing voor effectieve handreiniging in diverse omgevingen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 2000 ml?


1. Hygiënische handreiniging: Deze dispenser levert vloeibare zeep voor een grondige en hygiënische handreiniging.

2. Groot capaciteitsreservoir: Met een royale capaciteit van 2000 ml hoeft u minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gebruiksgemak.

3. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de PlastiQline Zeepdispenser bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te onderhouden.

4. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en bij te vullen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp past naadloos in diverse omgevingen en voegt een eigentijdse uitstraling toe.


Investeer in hygiëne en efficiëntie:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van hygiëne en efficiëntie in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 2000 ml biedt niet alleen schone handen, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en efficiëntere omgeving met de PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 2000 ml van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 51,16Prijs per artikel: € 51,16