PlastiQline zeepdispenser kunststof 400 ml

Productnr.: SGE5507

€ 27,55
(1 stuk(s) = € 27,55)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline zeepdispenser kunststof 400 ml

De PlastiQline zeepdispenser van 400 ml is een handige en praktische dispenser die is ontworpen voor het eenvoudig en hygiënisch doseren van vloeibare zeep.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze zeepdispenser:

  1. Kunststof Constructie: Deze zeepdispenser is vervaardigd uit duurzaam kunststof, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het kunststof materiaal is bestand tegen vocht en chemicaliën, wat de levensduur van de dispenser verlengt.
  2. Inhoud van 400 ml: Met een inhoud van 400 ml is deze dispenser geschikt voor verschillende soorten vloeibare zeep, inclusief handzeep, douchegel, of handdesinfecterend middel. Dit maakt het ideaal voor gebruik in badkamers, keukens, en andere faciliteiten.
  3. Gemakkelijk te Doseren: De dispenser is voorzien van een pompmechanisme dat een nauwkeurige dosering van de zeep mogelijk maakt. Hierdoor wordt verspilling van zeep voorkomen.
  4. Hygiënisch: Het gebruik van deze dispenser bevordert een hygiënische handwas, omdat het voorkomt dat verschillende mensen dezelfde zeepstaafjes moeten aanraken.
  5. Eenvoudige Installatie: De dispenser kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd, waardoor het een ruimtebesparende optie is.
  6. Transparant Reservoir: Het transparante reservoir maakt het gemakkelijk om te zien wanneer het tijd is om de zeep bij te vullen.


De PlastiQline zeepdispenser van 400 ml is geschikt voor gebruik in een breed scala van omgevingen, waaronder openbare toiletten, kantoren, restaurants, en andere locaties waar handhygiëne van essentieel belang is. Het biedt een handige en efficiënte manier om vloeibare zeep beschikbaar te stellen voor iedereen die het nodig heeft.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 27,94Prijs per artikel: € 27,94