PlastiQline zeepdispenser kunststof 900 ml

Productnr.: SGE5500

€ 31,70
(1 stuk(s) = € 31,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline zeepdispenser kunststof 900 ml

De PlastiQline zeepdispenser van 900 ml is een praktische dispenser ontworpen voor het doseren van vloeibare zeep.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze zeepdispenser:

  1. Grote Capaciteit: Met een inhoud van 900 ml kan deze dispenser een aanzienlijke hoeveelheid zeep bevatten voordat deze moet worden bijgevuld. Dit maakt het geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals openbare toiletten, horecagelegenheden en kantoren.
  2. Kunststof Constructie: De dispenser is gemaakt van duurzaam kunststof, wat hem bestand maakt tegen vocht en chemische stoffen. Hierdoor is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  3. Nauwkeurige Dosering: De pompmechanisme zorgt voor een nauwkeurige dosering van de zeep, wat verspilling voorkomt.
  4. Hygiënisch: Het gebruik van een zeepdispenser bevordert een hygiënische handwas, omdat het voorkomt dat mensen dezelfde zeepstaafjes moeten aanraken.
  5. Eenvoudige Installatie: De dispenser kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd, waardoor hij weinig ruimte inneemt.
  6. Transparant Reservoir: Het doorzichtige reservoir maakt het gemakkelijk om te zien wanneer het tijd is om de zeep bij te vullen.


De PlastiQline zeepdispenser van 900 ml is een praktische en ruimtebesparende oplossing voor het beschikbaar stellen van vloeibare zeep in verschillende instellingen. Het is ideaal voor situaties waarin veel mensen gebruik maken van dezelfde voorzieningen en bevordert een effectieve handhygiëne.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 31,68Prijs per artikel: € 31,68