Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 7 meter

Productnr.: SGE-RINSGO7meter

€ 310,64

(1 set(s) = € 310,64)
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 7 meter

Zonnepanelen, ramen, kozijnen en houtwerk schoonmaken doe je eenvoudig met de Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 7 meter. Het is een zuiver water reinigingssysteem waarmee u alle ramen, de kozijnen, het houtwerk, zonnepanelen en zelfs uw auto zonder toevoeging van reinigingsmiddelen reinigt met 100% puur water voor een super schoon en streeploos resultaat, zonder te investeren in een kostbaar osmose-filtersysteem.


Wat is zuiver water?

Het is de zuiverste vorm van water. Mineralen die anders op glas kalkaanslag achterlaten worden als door een onzichtbare magneet aan het water onttrokken. Deze verontreinigingen worden TDS (opgeloste vaste stoffen) genoemd en worden gemeten in ppm (deeltjes per miljoen). Water wordt 100% mineraalvrij (zuiver) genoemd als de TDS-waarde 0 ppm is.


Waarom zuiver water?

Zuiver water reinigt buitengewoon goed, geheel zonder gebruik van chemicaliën. Wanneer het glas is gereinigd met zuiver water hoeft het niet meer te worden drooggemaakt. Met de borstel boent u het glas, terwijl het zuivere water het glas reinigt en spoelt. Het raam droogt op zonder aanslag en strepen en is 2x sneller dan traditionele glasreiniging. Met behulp van de telescoopsteel is zuiver water de veiligste methode om op hoogte ramen te reinigen.


Hoe ontstaat zuiver water?

De de-ionisatiefilter produceert direct 100% zuiver water door middel van een ionenuitwisselingsproces. Het verwijdert mineralen uit kraanwater. Het hars zuigt zich vol met mineralen en moet op een later tijdstip worden vervangen. De levensduur van het hars is afhankelijk van de hardheid van het water in uw gebied. Hoe zachter het water, hoe langer het hars meegaat.


Basis Rinse 'n Go glazenwasserset:

De Rinse 'N Go bestaat uit een tank, telescoopsteel, borstel (40cm), hoekadapter, waterslang, aansluitadapter (Gardena aansluiting) en TDS meter om de hardheid van uw water te testen. Exclusief tuinslang.


Gebruik Rinse 'n Go glazenwasserset:

Sluit eenvoudig uw tuinslang aan op de tank en zet de tuinkraan open. Uw kraanwater wordt direct gezuiverd door het hars in de tank, uw osmosewater is gebruiksklaar, schuif de telescoopsteel uit naar de gewenste afmeting en u kunt starten met de schoonmaakwerkzaamheden.


Stappenplan ramen en zonnepanelen:

  • Sluit alle componenten aan
  • Sluit uw tuinslang aan op de tank
  • Borstel allereerst de kozijnen of randen en daarna de ramen, spoel na het borstelen de ramen goed na
  • Laat uw ramen drogen zonder gebruik te maken van raamwisser, doek of dergelijks


Stappenplan houtwerk en overige gladde oppervlakken:

  • Sluit alle componenten aan
  • Sluit uw tuinslang aan op de tank
  • Borstel allereerst de randen en daarna de overige oppervlakken
  • Spoel het oppervlak na met het osmosewater
  • Laat het oppervlak drogen zonder gebruik te maken van raamwisser, doek of dergelijks


Geschikt voor het reinigen van ramen, kunststof, hout, boeiboorden etc.

De Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 8,5 meter is een absolute Must-have voor particulieren om allerlei werkzaamheden rondom uw woonhuis te verrichten. Denk hierbij aan het wassen van uw ramen, reinigen van kunststof en houten kozijnen, boeiboorden, houtwerk enzovoorts.