Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter

Productnr.: SGE-glazenwasser set 9 meter

€ 665,96

(1 set(s) = € 665,96)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter

Zelf streeploos ramen wassen en zonnepanelen reinigen doe je snel en eenvoudig zonder te investeren in een kostbaar osmose-filtersysteem. De Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter zorgt voor een super schoon en streeploos resultaat tot maximaal 9 meter hoogte. Ideaal voor glazenwasser, schoonmaakbedrijven, particulieren en bedrijven.


De Unger Rinse ’n Go is een compleet systeem om ramen, boeien, dakkapellen en houtwerk aan de buitenzijde van uw woonhuis of bedrijf te reinigen en bestaat uit:


  • TDS-meter
  • De Unger Rinse ’n Go is gevuld met een 2,5 liter zakje DI filterkorrels
  • 30 meter slang
  • Unger New nLite Carbon Composite 8,6 m
  • Max bereik 9 meter


Aansluiten doormiddel van Gardena aansluiting

De Rinse ’n Go heeft een Gardena aansluiting en past dus op elke standaard tuinslang, die je aan de onderzijde aansluit. En de bijgeleverde werkslang naar de borstel koppel je aan de bovenzijde van de pot. De Rinse ’n Go demineraliseert water door middel van harskorrels in een eenvoudig navulbare zak. En werkt gewoon op de druk van je waterkraan.

Geschikt voor het reinigen van ramen, kunststof, hout, boeiboorden etc.

De Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter is een absolute meerwaarde voor alle professionele glazenwassers, schoonmaakbedrijven en particulieren om allerlei werkzaamheden rondom uw woonhuis te verrichten. Denk hierbij aan het wassen van uw ramen, reinigen van kunststof en houten kozijnen, boeiboorden, houtwerk enzovoorts.


Voor wie is de Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter geschikt?

De Rinse ‘n Go Osmose glazenwasser set 9 meter is uitermate geschikt voor glazenwassers, schoonmaakbedrijven maar ook voor woonhuisbezitters om het gehele huis aan de buitenzijde te reinigen of de zonnepanelen te reinigen zonder gebruik te hoeven maken van ladders en trapjes. Doormiddel van de telescoopsteel kunt u tot een hoogte van wel 10 meter reinigen.


Hoe was ik mijn ramen met de Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set:

Het beste resultaat krijg je door allereerst de kozijnen goed te borstelen en tegelijkertijd te borstel met de Rinse ‘n Go - Osmose glazenwasser set. Daarna bostel en spoel je de ramen van boven naar beneden en links naar rechts. Als laatste spoel je de ramen goed na door de borstel van het raam te halen en het geborstelde raam met osmose water van onder naar boven na te spoelen.