RVS garagezeepdispenser 3000 ml - SanTRAL

Productnr.: SGE21411078 AFP-C

€ 184,20
(1 stuk(s) = € 184,20)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving


RVS garagezeepdispenser 3000 ml

RVS garagezeepdispenser 3000 ml voor wandmontage met navulbaar reservoir ideaal voor autobedrijven en metaal verwerkende industrie. De dispenser is voorzien van een kunststof slot en sleutel, RVS duwbeugel voor het doseren van de vloeistof en venster voor inhoudscontrole.


De SanTRAL garagezeepdispenser

Na een klusochtend in de garage, wilt u graag met schone handen uw lunch nuttigen. Met de SanTRAL garagezeepdispenser, eet u weer met schone handen uw boterhammetjes. Met de SanTRAL Garagezeepdispenser 3000 ml heeft u bovendien voorlopig geen omkijken naar hervulling. Handig voor als u met uw collega’s of vrienden tegelijk in de garage werkt. De dispenser werkt eenvoudig; door de duwbeugel in te drukken doseert de dispenser nauwkeurig de zeep. Verspilling is daardoor niet mogelijk. Door de robuuste rvs uitvoering kan de dispenser tegen een flinke stoot; een perfecte aanvulling op elke garage.


Productinformatie

Materiaal: RVS anti-fingerprint coating, Hoogte: 340 mm, Breedte: 144 mm, Diepte: 200 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zeep, gels, korrelzeep en beaded (huidbeschermings) crèmes, Dosering: ca. 3 ml per slag, Inhoud: 3000 ml