Sauna & Stoom geur - Clover Eucalyptus sauna milk - 5 liter

Sauna & Stoom geur - Clover Eucalyptus sauna milk - 5 liter

Productnr.: SGE822-1

€ 42,61
-10%

€ 38,35

(1 l = € 7,67)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Sauna & Stoom geur - Eucalyptus sauna milk - 5 liter

Eucalyptus saunamelk is een verfrissende etherische olie met aromatische eucalyptus geur. Het ideale product om uw sauna en stoomkamers mee te verrijken. Het bevat natuurlijk olie van de eucalyptus globulus.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Eucalyptus sauna milk is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Sauna
  • Stoomkamer


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 36,43Prijs per artikel: € 36,43
10 stuk(s) of meer€ 34,52Prijs per artikel: € 34,52
20 stuk(s) of meer€ 32,60Prijs per artikel: € 32,60
30 stuk(s) of meer€ 30,68Prijs per artikel: € 30,68