Sauna & Stoom geur - Clover Eucalyptus sauna milk - 5 liter

Productnr.: SGE822-1

vanaf € 53,33

(1 fles(sen) = € 53,33)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Sauna & Stoom geur - Eucalyptus sauna milk

Clover Eucalyptus Sauna Milk is een geurige oplossing die speciaal is ontworpen voor gebruik in sauna's en stoomruimtes. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit product:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Eucalyptusgeur: Deze sauna melk is doordrenkt met de verfrissende geur van eucalyptus. Eucalyptus staat bekend om zijn verkwikkende en verfrissende eigenschappen, en het creëert een aangename en ontspannende sfeer in de sauna of stoomruimte.
  2. Hoogwaardige formule: Het product is speciaal samengesteld voor gebruik in saunaruimtes en stoomkamers. Het is ontworpen om de lucht te zuiveren en een verkwikkende geurervaring te bieden.
  3. Geconcentreerde formule: Dit product wordt geleverd in een geconcentreerde vorm, wat betekent dat je het kunt verdunnen met water volgens de aanbevolen instructies. Hierdoor is het zuinig in gebruik en gaat het lang mee.
  4. Ontspannende ervaring: Eucalyptusgeur staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen, en het kan helpen bij het verlichten van stress en spanning.
  5. Professioneel gebruik: Deze sauna melk is geschikt voor professioneel gebruik in sauna's, wellnesscentra en spa's.


Het gebruik van Clover Eucalyptus Sauna Milk kan de algehele ervaring in de sauna of stoomruimte verbeteren. De verkwikkende geur van eucalyptus kan zorgen voor een aangename en ontspannende sfeer, waardoor je kunt genieten van je wellness- en ontspanningservaring.


Het is belangrijk om de instructies op het etiket van het product te volgen voor de juiste verdunning en toepassing in de sauna of stoomruimte.